Vill du köpa en regissörsstol i teak?

Är du på jakt efter en regissörsstol i teak? Du kan hitta en fällbar regissörsstol teak hos Formlagret. Anledningen att den kallas för regissörsstol är just för att den ser ut så som de stolar som regissörer brukar sitta i. Det är en ganska populär stol att ha hemma med! Hos Formlagret kan du även hitta en hel del andra möbler, för ute och inne.

Snygg regissörsstol tillverkad i teak

Den regissörsstol i teak som finns att hitta hos Formlagret är tillverkad av odlad teak. Detta trämaterial är mycket hållbart och du kan därmed ha stolen ute så väl som inne. Sitsen och ryggen är i ett plastmaterial, en slags väv. Den är hållbar och har låg töjbarhet samt att den även har resistens mot mögel och UV. Teak behöver inte heller behandlas, om du inte vill. Materialet är naturligt fet, men får en grå patina av att stå ute utan att oljas in.

Snygga möbler för uteplatsen

En av de saker som Formlagret är bra på, det är unika utemöbler. En regissörsstol i teak är bara en av massa möbler! Ska du köpa nya utemöbler så är detta stället du ska kolla in. De har en mängd bra trädgårdsmöbler som passar bra oavsett om du har en balkong, en terrass, en altan eller ska ha dem ute i trädgården.

Du kan även hitta bra tillbehör så som parasoller, möbelskydd, dynor, kuddar och så vidare. Sedan så har Formlagret även en del möbler för inomhusbruk. Kika gärna in på deras hemsida för att se hela deras sortiment.